باید دانست که پسته بادامی زرند سرشار از آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی لوتئین و زآگزانتین است ترکیباتی که به طور گسترده در رابطه با فواید آنها برای چشم مورد مطالعه قرار گرفته است.
مشخص شده است که آنها طول موج های آبی مضر و پر انرژی نور را فیلتر می کنند که به محافظت و حفظ سلول های چشم سالم کمک می کند. از 600 کاروتنوئید موجود در طبیعت، تنها این دو به مقدار زیاد در شبکیه (ماکولا) چشم رسوب میکنند.
بنابراین، اعتقاد بر این است که خوردن غذاهای غنی از این دو ترکیب مهم، خطر آسیب اکسیداتیو ناشی از نور را کاهش می دهد که می تواند منجر به دژنراسیون ماکولا شود.
در سال 2014، محققان اسپانیایی مطالعهای را منتشر کردند که نشان میداد افراد مبتلا به پیش دیابت در صورت مصرف منظم پسته، کمتر به دیابت نوع 2 مبتلا میشوند.
سطح قند خون فرد مبتلا به پیش دیابت بالاتر از حد طبیعی است، اما آنقدر بالا نیست که به عنوان دیابت نوع 2 شناخته شود. محققان دریافتند بیماران مبتلا به پیش دیابت که روزانه 2 اونس پسته بادامی زرند مصرف می کردند.
کاهش قابل توجهی در سطح قند خون و انسولین داشتند. علاوه بر این، آنها شاهد بهبود در پردازش گلوکز و انسولین بودند، در حالی که برخی از بیماران کاهش التهاب را نیز مشاهده کردند.
دکتر امیلیو راس، مدیر کلینیک لیپید غدد درون ریز و خدمات تغذیه در کلینیک بیمارستانی در بارسلونا، گفت: «اگرچه پسته بادامی زرند در این کار مورد بررسی قرار گرفت، من معتقدم که هر گونه تأثیر مفید بر متابولیسم گلوکز در همه آجیل ها مشترک است.
همانطور که آنها دارند. یک ترکیب کلی با تعداد زیادی از ترکیبات فعال زیستی که می توانند به طور مفید بر مسیرهای بیولوژیکی که منجر به مقاومت به انسولین و دیابت می شود تأثیر بگذارد.
فرض بر این است که یکی از دلایلی که شرکت کنندگان در مطالعه اسپانیایی خطر ابتلا به دیابت خود را کاهش می دهند این است که خوردن مقدار زیادی آجیل به طور کلی می تواند پروتئین، فیبر و چربی های سالم مورد نیاز بدن را تامین کند. این مواد مغذی مهم می توانند اشتها را کاهش دهند و از وسوسه رسیدن به میان وعده های پر کالری و شیرین جلوگیری کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.