باید گفت برای نگهداری بادام پوست کنده اگر دمای انبار سرد شما به طور مداوم در 0 درجه فارنهایت باشد، این احتمال وجود دارد که بتوانید بادام خود را برای همیشه نگه دارید.
با این حال، کیفیت مواد غذایی منجمد به مرور زمان بدتر می شود. علاوه بر این، چرا این غذای فوق العاده را در فریزر نگهداری می کنیم و هیچ کاری با آن انجام نمی دهیم؟
بادام ها در نهایت خراب می شوند. مهم نیست که بادام های خود را کجا نگهداری می کنید و حتی اگر این کار را درست انجام داده اید، توصیه می کنیم قبل از مصرف آجیل ها را به دقت بررسی کنید.
به خصوص اگر با مقدار زیادی بادام پوست کنده چیزی درست می کنید، خطر هدر دادن تمام وقت، تلاش و سایر محصولات خود را بیهوده نکنید.
در اینجا نشانه هایی وجود دارد که نشان می دهد بادام ها خراب شده اند:
بوی ترش. آزمایش بوییدن بادام انجام دهید. اگر بوی کره فاسد میدهند، بادام شما خوب نیست. برای فهمیدن خوب بودن یا نبودن بادام فقط بوییدن بادام کافی نیست. نکته اصلی سلیقه است. اگر بادام تلخ یا گندیده باشد، بد شده است.
کپک و لکه های تیره. اگر روی بادام کپک زد، باید فورا دور ریخته شود.
امیدواریم این راهنمای انجماد بادام مفید بوده باشد! ما همچنین از شما دعوت می کنیم که اگر سؤالات بیشتری در مورد بادام دارید، این سؤالات مرتبط را بررسی کنید.
می توانید بادام های شکلاتی را فریز کنید. هم شکلات و هم بادام خوب یخ می زنند. بنابراین نگهداری بادام با پوشش شکلاتی در فریزر راهی عالی برای افزایش ماندگاری غذاهای شیرین و ترد شماست.
بادام با پوشش شکلاتی چند ماه در فریزر نگهداری می شود. اما برای کیفیت و طعم بهتر توصیه می شود زودتر آنها را مصرف کنید.
تنها چیزی که ممکن است مجبور به مصالحه باشید ظاهر بادام است. وقتی منجمد شوند، می توانند به هم بچسبند.
توصیه می کنیم بادام های با پوشش شکلاتی را در کیسه های فریزر منجمد کنید. کیسه بادام را در فریزر قرار دهید. اگر بادام ها یخ زده و به هم بچسبند، می توانید به راحتی تکه ای از طعم شکلاتی فندقی خود را جدا کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.