اصطلاح سرکه بالزامیک یک لیتری اغلب برای توصیف سس ها، چاشنی ها به کار می رود و سس هایی با طعم شیرین خاص در ایتالیا دو نوع بالزامیک وجود دارد.
«سرکه بالزامیک مودنا» و «سرکه بالزامیک سنتی». اولین یک سرکه شراب طعمدار است که از مخلوط کردن موش پخته شده و سرکه شراب به دست میآید.
و در برخی موارد با افزودن مقدار کمی کارامل. بالزامیک سنتی سرکه (TBV) در مودنا و رجیو امیلیا با انگور پخته شده تهیه می شود.
از طریق یک فرآیند سه مرحله ای: تبدیل قندها به اتانول توسط مخمرها. اکسیداسیون اتانول به اسید استیک توسط باکتری اسید استیک (AAB) و در نهایت حداقل 12 سال از پیری محصول نهایی یک سرکه بسیار متراکم و قهوه ای تیره است.
که دارای یک طعم ترش و شیرین، میوه ای و پیچیده از نظر طعم. TBV ویژگی های خاص خود را در طی یک پیری طولانی که با a
فناوری “دینامیک” به طور خلاصه، مجموعهای از بشکهها، معمولاً از 5 تا 7 بشکه با اندازهها و چوبهای مختلف، با انگور پخته شده پر میشوند که قبلا تخمیر شده است.
و اکسید شده قسمت کوچکی از سرکه هر بار خارج می شود سال از کوچکترین بشکه، که بعد از آن دوباره با سرکه پر می شود.
بشکه اندازه این روش که «رینکالزو» نامیده میشود، برای هر بشکه انجام میشود، و آخرین و بزرگترین بشکه، باید سس پخته شده جدید را برای جایگزینی سرکه دریافت کند.
خارج می شود، در اثر تبخیر از بین می رود و سرکه از بشکه ای به بشکه دیگر منتقل می شود. بنابراین، هر بشکه حاوی ترکیبی از سرکه های قدیمی و سن متفاوت است.
بسته به حجم بشکه از بزرگترین بشکه به کوچکترین بشکه افزایش می یابد و مقدار سرکه منتقل شده از نظر قانونی، TBV باید پیر باشد حداقل برای 12 سال TBV اخیراً به عنوان یک “منشأ محافظت شده” شناخته شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.