قطاب صدفی صنعتی گردویی خانگی

خرید شیرینی تازه و ایرانی با طعم خانگی از بازار همیشه طرفداران زیادی داشته است، استفاده از روش های صنعتی در تولید قطاب صدفی صنعتی گردویی با طعم خانگی، با بالا بردن کیفیت و سرعت در آماده سازی محصول این موضوع را میسر نموده است. در سایت ایران قطاب، انواع قطاب صدفی و ساده با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به صورت مستقیم در اختیار خریداران محترم قرار گرفته است. برای اطلاع از قیمت گز پسته ای اردی با ما همراه باشید.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

قطاب صدفی صنعتی گردویی خانگی

فروش قطاب صدفی

فروش قطاب صدفی امروزه شیرینی های اصیل ایرانی از جمله قطاب صدفی گردویی فروش خوبی در بازار پیدا نموده اند. شیرینی ها جایگاه ویژه ای دارند، استفاده از شیرینی در مناسبات، مراسم عید و عروسی، ترحیم، جلسات، مهمانی ها، به عنوان سوغات و پیشکش و مصرف روزانه به عنوان میان وعده یا دسر امری متدوال و مرسوم است. از این رو شناخت قطاب و روش عرضه آن حائز اهمیت است که در اینجا به آن پرداخته می شود.

قطاب جز شیرینی های مغز دار و پر شده است، قطاب دارای دو قسمت لایه خارجی و مواد داخلی می باشد، لایه خارجی آن از نوعی خمیر تهیه می شود که در آن از آرد، تخم مرغ، کره و سایر مواد استفاده می شود که بعد از پخت حالت ترد دارد و لایه داخلی یا مغز آن از ترکیب مغزها با پودر قند و ادویه یا میوه ها تهیه می شود. قطاب را از نظر مواد تشکیل دهنده، شکل ظاهری، روش پخت و روش سرو می توان تقسیم بندی نمود.

مواد تشکیل دهنده: 1)قطاب مغز دار: قطابی که با استفاده از مغزهای خرد شده یا پودر شده مثل گردو، بادام یا پسته تهیه می شود که با موادی مثل پودر قند و دارچین مخلوط می شود و درون خمیر قرار می گیرند که شامل انواع قطاب گردویی، قطاب بادامی و قطاب پسته ای می شود. قطاب گردویی پر مصرف ترین قطاب در بازار می باشد. 2)قطاب میوه ای: قطابی که با خرما له شده یا مارمالاد میوه تهیه می شود که به قطابی که با خرما تهیه شده قطاب خرمایی می گویند و به قطابی که با مارمالاد میوه تهیه شده قطاب میوه ای می گویند. قیمت گز انگبین با توجه به برند ان تعیین می گردد.

شکل ظاهری: 1) قطاب صدفی: که در آن ابتدا خمیر را پهن می کنند و بعد از اضافه کردن مواد داخلی به شکل صدف می پیچند. 2) قطاب گرد یا ساده: که بعد از اضافه کردن مواد به صورت ساده و گرد پیچیده می شود. میزان فروش قطاب صدفی در بازار از قطاب گرد بیشتر است و حدود دو سوم فروش را به خود اختصاص داده است.

روش پخت: 1) پخت قطاب در فر: در این روش بعد از آماده شدن قطاب آن را فر می پزند، مزیت این روش در کم کالری تر بودن و سالم تر بودن آن است و برای افراد رژیمی انتخاب بهتری می باشد. 2) پخت و سرخ کردن قطاب در روغن فراوان: در این روش قطاب بسیار ترد تر شده و طعم سرخ شده آن بسیار لذیذ و اشتها آور می باشد و برای داشتن حسی متفاوت در زمان مصرف و دریافت کالری بالاتر بسیار مناسب می باشد.

روش سرو: 1) غلتاندن در پودر قند 2) غلتاندن در عسل یا شیره 3) سرو بدون افزودن پودر قند، عسل و شیره. از آنجایی که خمیر قطاب شیرین نیست با اضافه کردن شیرین کننده ها طعم دلچسب تری به قطاب می دهند و آن را شیرین تر می نمایند. ولی در نوع رژیمی و کم شیرین ساده سرو می شود که این روزها محبوبیت خاصی بین خریداران پیدا نموده است.

قطاب به عنوان یک شیرینی ایرانی، خشک، با ماندگاری بالا و طعمی بی نظیر جای خود را در سبد خرید خانواده ها به خوبی به دست آورده است. انواع قطاب صدفی گردویی ساده و صدفی به صورت صنعتی در کارگاه ها و کارخانه ها و به صورت نیمه صنعتی در قنادی ها تولید می گردد، تولید کنندگان خانگی نیز در امر تولید و فروش قطاب در بازار حضور پر رنگی دارند، علاقه خریداران به مصرف خوراکی های خانگی یا با طعم خانگی باعث استقبال آن ها از این محصولات می گردد.

قطاب های پر فروش در بازار شامل قطاب کرمانی، قطاب یزدی سنتی و قطاب رژیمی است که نوع پسته ای و گردویی آن بیشترین محبوبیت را داراست؛ در برخی از قطاب ها از ترکیب بادام با گردو و پسته نیز استفاده شده است که طعم میکس شده و مطلوبی دارد. به دلیل زیبایی قطاب صدفی نسبت به قطاب ساده، قطاب صدفی طرفداران بیشتری دارد و فروش آن بیشتر است. شیرینی های رژیمی همیشه طرفداران خاص خود را دارد؛ ورزشکاران، افرادی که رژیم لاغری یا سلامت دارند و بیماران جز خریداران این نوع شیرینی ها هستند. در پخت شیرینی قطاب رژیمی شکر حذف شده و آن را به خوراکی سالم تبدیل نموده است.

بسته بندی مناسب در ارائه هر محصولی حائز اهمیت است، داشتن بسته بندی متناسب با محصول در گرفتن بازخورد مثبت از خریداران و بالا رفتن فروش نقش دارد. در بازار انواع بسته بندی برای قطاب صدفی وجود دارد که هر کدام به تنهایی می تواند کاربرد خاصی داشته باشد، بسته بندی فلزی که طراحی زیبایی نیز داشته باشد برای فروش قطاب صدفی به عنوان شیرینی کادویی بسیار مناسب است زیرا بسته بندی فلزی یک بسته بندی لوکس و شیک است که هر فردی را برای خرید آن ترغیب می نماید. به دلیل ترد و شکننده بودن شیرینی، سالم ماندن شکل ظاهری شیرینی نیز دارای اهمیت می باشد بعد از بسته بندی فلزی، بسته بندی در ظروف در دار پلاستیکی یا لاکی نیز بسیار مناسب است و به خاطر سخت بودن جداره های آن امکان ضربه خوردن شیرینی به حداقل می رسد، در قطاب های عسلی نیز چون امکان نشت شیره عسل وجود دارد سختی این ظروف کمک کننده خواهد بود. جعبه های مقوایی مقاوم نیز گاهی برای قطاب صدفی استفاده می شود که در صورتی که به خوبی تهیه شده باشد می تواند انتخاب مناسبی باشد.

با در نظر داشتن اینکه مجموعه ما انواع قطاب صدفی با کیفیت عالی و با مناسب ترین قیمت و بسته بندی شیک و مناسب را با مواد اولیه درجه یک و تازه تهیه می نماید و توانسته رضایت کامل خریداران را جلب نماید از شما دعوت می نماییم برای خرید انواع قطاب صدفی با ما در ارتباط باشید و از خریدی مطلوب و بهینه لذت ببرید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.