آخرین مرحله ساخت زغال دینام پژو 405 استفاده از دیودها در یکسو کننده است. متأسفانه باتری های خودرو برای تامین قطعات الکتریکی خودرو به ولتاژ DC نیاز دارند، بنابراین برق تولید شده توسط زغال دینام باید تغییر حالت دهد. ولتاژ DC (جریان مستقیم) فقط در یک جهت جریان دارد، در حالی که ولتاژ AC به صورت دوره ای تغییر جهت می دهد.
این روش که توسط نیکولا تسلا در قرن نوزدهم آغاز شد ثابت کرد که در تولید ولتاژ بالا بسیار کارآمدتر است، دقیقا همان چیزی که خودروها اکنون به آن نیاز دارند.
هنگامی که ولتاژ AC ایجاد شد، دیودها منبع تغذیه را از استاتور می گیرند و به طور موثر به عنوان یک سیستم یک طرفه برای جریان الکتریسیته عمل می کنند و آن را به منبع ولتاژ DC تبدیل می کنند.
از آنجا به بعد، باتری میتواند برق را برای احتراق، قفل درها، زیر انداز ابزار، چراغهای جلو و تعداد فزایندهای از قطعات جانبی در این عصر برقرسانی تامین کند. چه چیزی می تواند اشتباه باشد؟ زغال دینام ها ممکن است به طرق مختلف از کار بیفتند و شما را با احتراق بی صدا و خالی شدن باتری در مسیر خود قرار دهند.
ایجاد میدان الکتریکی و نیروی محرکه الکتریکی در زغال دینام متعاقباً مقدار زیادی گرما ایجاد میکند و هنگامی که اجزای داخل مجموعه سیکلهای حرارتی متعددی را پس از هر درایو طی میکنند، مواد داخل به طور طبیعی تخریب میشوند و باعث میشوند زغال دینام کمتر شود. در تولید برق آن کارآمد است.
زغال دینامهای مدرن خوشبختانه با فنهای خنککننده تعبیهشده در جلو و عقب مجموعه زغال دینام عرضه میشوند که در پشت سر هم با روتور چرخان کار میکنند تا مقداری جریان هوای خنککننده ایجاد کنند.
بنابراین این امر طول عمر زغال دینام ها را در مقایسه با واحدهای قدیمی که از یک فن خارجی استفاده می کردند بسیار افزایش داده است. آلترناتورهای با خروجی بالا در حال حاضر نیز به طور منظم در خودروهای مدرن استفاده میشوند که ولتاژ بالاتری را در حالت بیکار و در طول رانندگی تولید میکنند تا با قطعات الکتریکی بزرگتری مانند سیستمهای صوتی فانتزی و نمایشگرهای هدآپ مقابله کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.