بر اساس گزارش انجمن علوم باغبانی آمریکا، بادمجان یکی از 10 گیاه برتر از نظر ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن است. به عبارت ساده، ORAC معیاری برای محتوای آنتی اکسیدانی یک منبع است.
بادمجان در میدان تره بار حاوی طیف گسترده ای از مواد مغذی مفید برای سلامتی است که گزارش شده است که خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مرتبط با سبک زندگی را کاهش می دهد.
11 مزیت شگفت انگیز خوردن بادمجان برای سلامتی:
فواید قلبی عروقی
خواص ضد التهابی
سیستم ایمنی را تقویت می کند.
بادمجان حاوی آنتی اکسیدان هایی است که با سرطان مبارزه می کند.
بادمجان سلامت استخوان ها را تقویت می کند و با پوکی استخوان مبارزه می کند.
هضم غذا را بهبود می بخشد.
به کنترل فشار خون کمک می کند.
بادمجان می تواند با کاهش ترشح ماده ای که هنگام گرسنگی به مغز ما هشدار می دهد به کنترل وزن کمک کند.
سلامت پوست و مو را ارتقا می دهد.
به کنترل سطح کلسترول بد کمک می کند.
به کنترل اضطراب کمک می کند.
با این حال، بادمجان مانند هر غذای دیگری باید در مقادیر معمولی و تنها به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف شود. از خوردن بادمجان خام خودداری شود.
علاوه بر این، مصرف گل یا برگ بادمجان می تواند برای سلامت انسان خطرناک باشد. اعضای خانواده Solanaceae ماده ای به نام سولانین تولید می کنند که به عنوان آفت کش طبیعی گیاه عمل می کند و اگر به مقدار زیاد مصرف شود سمی است.
چیزی که بادمجان را به یک تقویت کننده عالی برای سلامتی تبدیل می کند، محتوای بالای آنتوسیانین آن است. آنتوسیانین ها رنگدانه های محلول در آب هستند و به دسته وسیع تری از فلاونوئیدها تعلق دارند که مبارزان معروف رادیکال های آزاد هستند.
یک مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی (AJCN) نشان می دهد که مصرف مواد غذایی با محتوای فلاونوئید بالا، مانند آنتوسیانین، می تواند خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی را کاهش دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.