شکلات تافی خارجی نوعی شیرینی سنتی است که تاریخچه آن به اوایل قرن نوزدهم باز می گردد. آن را با شکر، آب و کره درست میکنند و به دمای کافی میجوشانند تا شکر کاراملی شود. تافی یا برای تافیهای نرمتر کشیده میشود یا در سینیهایی ریخته میشود تا به قطعات کوچک بریده شود و نسخه کمی سختتر از تافیها ایجاد شود.
آب، شکر و کره مواد اصلی شکلات تافی خارجی هستند، اما طعمهای مختلفی مانند لیمو، پرتقال، قهوه یا طعمهای دیگر را نیز خواهید یافت. معمولاً از رنگآمیزی استفاده نمیشود، زیرا شکر باقی میماند تا کاراملی شود و به رنگ طبیعی طلایی روشن تا قهوهای روشن میرسد.
بسیاری از دستور العمل های شکلات تافی خارجی شامل آجیل نیز می شود – طعم کاراملی شده ترکیب طعمی عالی است. تافی بون فایر با ملاس نیز درست می شود که نوعی شربت شکر بسیار تیره است. این باعث می شود تافی طعم بسیار غنی و رنگ تیره تر (تقریبا سیاه) داشته باشد.
اگرچه در انگلستان، ما تمایلی به نام تافی به عنوان «تافی انگلیسی» نداریم، در کشورهای دیگر (و به ویژه در آمریکا) مردم این کار را انجام می دهند. این برای تمایز از نسخه آمریکایی تافی است که به آن “کرانچ” و تافی سنتی انگلیسی نیز گفته می شود.
شکلات تافی خارجی سنتی انگلیسی با نیشکر سفید یا شکر چغندر، شکر قهوه ای، ملاس و کره درست می شود و به طور سنتی شامل آجیل نمی شود. نسخه آمریکایی تافی با شکر نیشکر سفید و شربت ذرت تهیه می شود.
شربت ذرت از نظر ساختار نوعی ملاس است، اما طعم چندانی ندارد (فقط طعم شیرین ملایم)، در حالی که ملاس تیره و از نظر رنگ و طعم غنی است. نسخه آمریکایی تافی معمولاً رنگ روشنتری دارد و در دستور العملها اغلب از آجیل و مواد دیگر استفاده میشود.
تافی چگونه درست می شود؟ همه مواد (به غیر از طعم دهنده) ابتدا رها می شوند تا کاملا حل شوند و سپس تا حدود 140-154 درجه سانتیگراد (بسته به دستور پخت) می جوشانند.
پس از آن، مخلوط را میگذاریم تا کمی خنک شود و سپس میکشیم (برای یک نسخه نرمتر از تافیها) یا در سینی روغنکاری شده میریزیم و سپس درست قبل از اینکه مخلوط داغ ببندد، برش میدهیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.