مهم است که بین انواع مختلف گوشت تفاوت قائل شوید. به عنوان مثال، در مورد اثرات سلامتی، گوشت علفخوار و گوشت ارگانیک ممکن است با گوشتهای کارخانهای یا بسیار فرآوریشده متفاوت باشد. با این حال، گوشت فرآوری شده را نیز می توان در برخی موارد به عنوان ارگانیک برچسب گذاری کرد.
پروتئین موجود در گوشت منجمد برزیلی کامل است، به این معنی که حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری است که انسان باید از غذا دریافت کند. بدن شما برای رشد و نگهداری ماهیچه ها و بافت ها به پروتئین نیاز دارد.
گوشت منجمد برزیلی همچنین منبع عالی ویتامین B12 – یک ماده مغذی محلول در آب که برای عملکرد سیستم عصبی ضروری است – و روی است، یک ماده معدنی که برای سیستم ایمنی حیاتی است.
از سوی دیگر، گوشت قرمز سرشار از چربی اشباع شده است. اگرچه تحقیقات نشان می دهد که چربی اشباع مستقیماً خطر بیماری قلبی را افزایش نمی دهد، اما می تواند سطح کلسترول LDL (بد) را افزایش دهد که یک عامل خطر برای بیماری قلبی است.
علاوه بر این، گوشت های بسیار فرآوری شده، مانند بیکن و سوسیس، دارای مشخصات تغذیه ای متفاوت تری نسبت به برش های کمتر فرآوری شده گوشت هستند. به ویژه، آنها اغلب دارای نمک بسیار بالایی هستند و حاوی مواد نگهدارنده دیگری هستند.
مصرف بیش از حد سدیم ممکن است با افزایش خطر ابتلا به فشار خون بالا و بیماری قلبی مرتبط باشد، به خصوص برای افرادی که حساسیت بیشتری به اثرات نمک دارند.
نحوه پرورش گوشت منجمد برزیلی نیز می تواند کمی بر ترکیب غذایی آن تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، گوشت گاو تغذیه شده با علف معمولاً دارای چربی کل و چربی اشباع کمتر و اسیدهای چرب امگا 3 در مقایسه با گوشت گاو تغذیه شده با غلات است. با این حال، این تفاوت ها نسبتا کوچک هستند.
گوشت قرمز منبع عالی پروتئین، آهن، ویتامین B12، روی و سایر مواد مغذی مهم است. با این حال، ممکن است سرشار از چربی اشباع و سدیم باشد که می تواند اثرات نامطلوبی بر سلامتی داشته باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.